Längtar....

Hallå!

Har börjat bli riktigt riktigt allvarligt fiskesugen nu... Vill ju prova alla nya grejjer och platser och tekniker, ju! Men nu är det vinter, det är bara att inse, och kommer väl vara is till augusti eller nåt, så jag tror jag ska ut med pappa på söndag, kanske, och isåfall angla/pimpla lite. Men som jag sagt förut, isfiske är inte riktigt min stora grej ... så jag tar det med en nypa salt ifall det går åt pipsvängen, hehe. :)



Tror jag har lagt upp den här förut ... men jag kan inte sluta titta på den i alla fall. :o) Längtar!

Mailade Andreas på SGK idag också och anmälde mig och Matte till ungdomslägret i vår ... om det finns plats. Hoppas det, riktigt kul var det i alla fall förra året!

Skitfiske.

Pontus

Laddad!

 . . . vilket bara är jobbigt när det är två, tre månader kvar till öppet vatten. Visst, man kan isfiska, men det är inte det jag är taggad på. Jag vill inviga mina nya grejjer!

Har nu ett LF Tailchaser heavy trigger, 7' 4" kastvikt 30-75 gr med en JB på laddad med 0.31 TufLine. Perfekt för dom här liite mindre betena. Typ bucktails, mindre woblers, små mjukbeten och tailar och andra små, roliga beten. Har börjar tröttna lite på den stora hysterin med stora beten . . . även om det nog också är bäst vissa situationer, dagar eller vatten. Men det fungerar nog MINST lika bra med mindre beten i många situationer. Sen är det ju sååå roligt, och behagligare, att fiska med också. ;)


Hett bete!!! Andreas på Lundgrens tog en 49" muskie på en precis sådan om jag inte misstar mig. Lägg märke till Alfons, vänster i bild... ;)


Smått och gott, inte världens vackraste bild...


OJ OJ OJ vad den ska få smaka på tänder i Dalälven i vår....

Mm, nu kan det bli vår faktiskt. Snart i alla fall.


Pontus, Team Hajmat


Det där ser vi fram mot . . . men med en större pike...

RSS 2.0